Search found 48 matches

by liaroms
14 Sep 2010, 06:59
Forum: Bug Reports
Topic: 3.6.6 Page Width Error
Replies: 22
Views: 17588

Re: 3.6.6 Page Width Error

Thanks again for another great update. I too experienced this on my home page which had one single side bar after upgrade.

But as usual with your great forum I quickly found the answer and corrected it without even having to make a post.

Thanks again.
Bob
by liaroms
17 Aug 2010, 16:01
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Post Comment Tags text Changed in 3.63 Not a bug
Replies: 2
Views: 1897

Re: Post Comment Tags or text messed up after upgrade to 3.6

Ok, my bad I didn't know this and I just saw it was never there before. So I thought some code got messed up, especially since I did not see it in IE. Disregard and I will change the title.
by liaroms
17 Aug 2010, 15:44
Forum: Bug Reports
Topic: [SOLVED] Post Comment Tags text Changed in 3.63 Not a bug
Replies: 2
Views: 1897

[SOLVED] Post Comment Tags text Changed in 3.63 Not a bug

Hello I seem to have this problem in the bottom area of comments on post. The following Test is what I get: You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <stro...
by liaroms
26 Jul 2010, 17:47
Forum: Support Requests
Topic: Adding Additional Custom Post Type supports Option
Replies: 2
Views: 1819

Re: Adding Additional Custom Post Type supports Option

Hello is there any chance of some information about how to add this? Maybe point me to the right files and where or what to copy and what files in your theme? I really want to use this but without control over members it is of no use to me.
by liaroms
25 Jul 2010, 00:27
Forum: Support Requests
Topic: [Solved] What going on with Google Translate Widget?
Replies: 4
Views: 2013

Re: What going on with Google Translate Widget?

Thanks, it's working now. It was something with my FireFox browser. After you said it was working I tried IE which I never use and it was working with that. Then I tried clearing all cache and history from FireFox but still could not get it to work. So I ended up upgrading FireFox and now it's worki...
by liaroms
24 Jul 2010, 14:59
Forum: Support Requests
Topic: [Solved] What going on with Google Translate Widget?
Replies: 4
Views: 2013

Re: What going on with Google Translate Widget?

I have already tried clearing the cache, disabled all plugins etc. The reason I was asking if it was happening to anyone else is it is happening on 2 of my sites on different domains.

www.liaroms.com
by liaroms
24 Jul 2010, 05:51
Forum: Support Requests
Topic: [Solved] What going on with Google Translate Widget?
Replies: 4
Views: 2013

[Solved] What going on with Google Translate Widget?

It seems the Google Translate Widget has stopped working. Can anyone else Confirm this or is it only me.
by liaroms
23 Jul 2010, 07:04
Forum: Bug Reports
Topic: Unable to hide "Comment From Closed" message on pages
Replies: 38
Views: 28690

Re: Unable to hide "Comment From Closed" message on pages

You did backup your original file didn't you?

I made a mistake above as you can see. Be careful and make sure you don't overwrite or take out something more than what is in the boxes.
by liaroms
23 Jul 2010, 06:59
Forum: Support Requests
Topic: Adding Additional Custom Post Type supports Option
Replies: 2
Views: 1819

Adding Additional Custom Post Type supports Option

After I got the Custom post type and Taxonomies working, I have some need for furthur customization. In my case using these Custom Post type for members only to download files, and some members with Private access to certain files it occurred to me I needed to get my other Plugin options included in...
by liaroms
21 Jul 2010, 05:00
Forum: Bug Reports
Topic: Custom taxonomies not displaying after upgrade RC3 to 3.0
Replies: 20
Views: 11407

Re: Custom taxonomies not displaying after upgrade RC3 to 3.

Well I feel like a total idiot now. Since I have 3 different domains on this server I accidentally was editing the file for the wrong site. Which is no problem that site needed the edit also. But now that I have edited the right file it is working yes. Sorry for the confusion. Now I just have to lea...