Search found 92 matches

by mbrsolution
14 Oct 2014, 21:45
Forum: Support Requests
Topic: image dimensions
Replies: 6
Views: 2927

Re: image dimensions

Hi @Ben, like @Drake mentioned previously. Who do you trust. However in regards to Gtmetrix this is what they say in regards to image dimensions. Page Speed currently only detects image dimensions that are specified via the image attributes. If you are specifying the dimensions via CSS, then you can...
by mbrsolution
06 Oct 2014, 21:37
Forum: Bug Reports
Topic: Colored Boarders not Extending on Tablets
Replies: 4
Views: 9784

Re: Colored Boarders not Extending on Tablets

Hi Linda, it would be great if we could see your URL so that we can assist you further. You might like to check my tutorial http://mbrsolution.com/tutorial/suffusion-responsive-settings.php which explains further what I configured in suffusion to make my site responsive. Let us know if we can help y...
by mbrsolution
20 Sep 2014, 17:10
Forum: Bug Reports
Topic: Photonic Picasa Instructions
Replies: 0
Views: 6625

Photonic Picasa Instructions

Hello everyone :). I have created a small instruction post for anyone having problems sharing Picasa images using WordPress 4.0. Click on the following URL http://mbrsolution.com/tutorial/add-picasa-photos-using-photonic-plugin-wordpress.php . If you have any questions please let me know. I hope my ...
by mbrsolution
18 Sep 2014, 18:34
Forum: Bug Reports
Topic: Problem between suffucion and Mailpoet ?
Replies: 4
Views: 8950

Re: Problem between suffucion and Mailpoet ?

Sorry I made a mistake in my reply...I meant to type in wp-config.php.......NOT .htaccess........My apologies.... :shock:
by mbrsolution
18 Sep 2014, 18:29
Forum: Bug Reports
Topic: Problem between suffucion and Mailpoet ?
Replies: 4
Views: 8950

Re: Problem between suffucion and Mailpoet ?

Hi @Josué

I have a client running Mailpoet 2.6.11, Suffusion and WordPress 4.0 and they run smoothly 8-)

You can follow the suggestion made by @Drake, and or you can disable debug mode in your .htaccess file which will stop that message from appearing.

Kind regards
by mbrsolution
17 Sep 2014, 19:58
Forum: Bug Reports
Topic: Responsive navigation from non-menu screens (e.g. posts)
Replies: 9
Views: 16881

Re: Responsive navigation from non-menu screens (e.g. posts)

Hi @JPay, I understand what you mean. The reason why I have implemented this feature as mentioned in my previous post, is to allow anyone when they click on the navigation menu on their mobile device to click on another link. For example by having the Home link as the default, no one would click on ...
by mbrsolution
17 Sep 2014, 14:05
Forum: Bug Reports
Topic: Responsive navigation from non-menu screens (e.g. posts)
Replies: 9
Views: 16881

Re: Responsive navigation from non-menu screens (e.g. posts)

Hi @JPay, I understand your problem and I also experienced this. What I did to over come this inconvenience which is just a minor glitch. I created a home link in the menu. So when ever anyone is using their mobile device and go to the menu, they immediately are taken to the page or post they choose...
by mbrsolution
30 Aug 2014, 18:57
Forum: Bug Reports
Topic: UPDATED! Displaying different when logged in vs. not
Replies: 5
Views: 14562

Re: UPDATED! Displaying different when logged in vs. not

Hi kgreenbaum, In regards to your comment.... UPDATED: It appears this happened when I installed the iThemes Security plugin...but I really want to use that plugin. Do you have any idea why this is affecting Suffusion this way? You might like to use the security plugin I use on all my websites from ...
by mbrsolution
31 May 2014, 19:04
Forum: Bug Reports
Topic: Unable to save changes
Replies: 12
Views: 19376

Re: Unable to save changes

Hi @swanandprasad, I can confirm that Suffusion 4.4.7 and WP 3.9.1 do work well and I am able to save the changes. These are my current settings locally and on some live servers. Server = Apache MySQL Version: 5.5.32 PHP Version: 5.4.19 In one of my test environment I am running Suffusion 4.4.7 and ...
by mbrsolution
06 May 2014, 19:57
Forum: Support Requests
Topic: I've gone mad - posts problem
Replies: 2
Views: 1432

Re: I've gone mad - posts problem

Hi irncru, I think you are referring to the following viewtopic.php?f=4&t=30172

Kind regards