Page 1 of 1

Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 08:15
by pennardesign
Something strange has happened overnight! The header image is no longer showing on: www.macs.uk.net this happened overnight and I have since updates to WP4.5, is there anyone on here that has had similar problems? I have tried deleting the image and uploading a new one but it still does not show.

Re: Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 08:19
by Colin
Where have you set the header image? Foreground, Background or in the Customiser as I can't see it mentioned anywhere in your page code.

Re: Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 08:23
by pennardesign
Its set in the 'Skinning' under Header Background Image. The image is here: http://www.macs.uk.net/wp-content/uploa ... der5-1.png

Re: Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 10:47
by Colin
I have no idea why this is happening, it may be a plugin conflict. I don't have the issue with any of my sites.

A way of putting this right without finding the cause of the problem is to add the following to Suffusion Options > Backend > Custom Includes > Custom Styles

Code: Select all

#header {
  background-image: url("http://www.macs.uk.net/wp-content/uploads/NewHeader5-1.png");
  background-repeat: no-repeat;
  min-height: 130px;
 }

Re: Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 13:20
by pennardesign
Colin

Thank you so much for the help - I had disable almost all the plug ins as well. It only happen over night.

Brian

Re: Header not showing

Posted: 13 Apr 2016, 23:33
by Colin
Brian

Probably the plugins aren't yet 4.5 compatible. This is a disadvantage of being an early adopter of new WP versions.