Featured Posts not showing

General questions pertaining to how certain issues can be resolved
Forum rules
1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"

Featured Posts not showing

Postby marcnyc » 16 Nov 2009, 13:55

I have enabled the featured posts on the default page but don't see them... am I doing something wrong or missing something?
marcnyc
 
Posts: 173
Joined: 08 Nov 2009, 16:04

Re: Featured Posts not showing

Postby sayontan » 16 Nov 2009, 14:42

What are the inclusions you have set for your featured posts? Is it supposed to pick up sticky posts and / or some categories? I have this condition set for displaying featured posts:

Code: Select all
   if ((is_category() && $suf_featured_category_view == "enabled") ||
      (is_tag() && $suf_featured_tag_view == "enabled") ||
      (is_search() && $suf_featured_search_view == "enabled") ||
      (is_author() && $suf_featured_author_view == "enabled") ||
      ((is_date() || is_year() || is_month() || is_day() || is_time()) && $suf_featured_time_view == "enabled") ||
      (!(is_category() || is_tag() || is_search() || is_author() || is_date() || is_year() || is_month() || is_day() || is_time()) && $suf_featured_index_view == "enabled")) {


I am guessing your page should satisfy the last condition in the above, unless it is somehow not doing so.
Sayontan Sinha | http://mynethome.net/blog | http://www.aquoid.com/news
I don't do freelance work (for Suffusion or otherwise), so please don't contact me for quotes or offers.
sayontan
Site Admin
 
Posts: 10168
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas

Re: Featured Posts not showing

Postby marcnyc » 16 Nov 2009, 16:26

I have not picked any posts anywhere, am I supposed to do that? where?
I thought that if I enable the feature I will just see the latest 10 posts as featured, is that not so? can it be so?
marcnyc
 
Posts: 173
Joined: 08 Nov 2009, 16:04

Re: Featured Posts not showing

Postby sayontan » 16 Nov 2009, 16:44

Well, Featured Posts are defined by what you declare as "featured". Typically people either mark their posts sticky (less followed practice) or assign a special category to such posts, called "Featured". I went a step ahead and let the users pick any of their categories to show as featured. That being said, it was just pointed out that I broke this functionality in the last release: viewtopic.php?f=4&t=135 .

What you are describing is more of a "latest posts" thing rather than "featured posts".
Sayontan Sinha | http://mynethome.net/blog | http://www.aquoid.com/news
I don't do freelance work (for Suffusion or otherwise), so please don't contact me for quotes or offers.
sayontan
Site Admin
 
Posts: 10168
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas

Re: Featured Posts not showing

Postby marcnyc » 16 Nov 2009, 17:48

is there a latest post solution available?
marcnyc
 
Posts: 173
Joined: 08 Nov 2009, 16:04

Re: Featured Posts not showing

Postby owen » 11 Dec 2009, 04:00

Hello,
I am having this same problem. (My pages aren't showing up). Has it been fixed in the most recent release?

Thanks!
Owen
owen
 
Posts: 2
Joined: 11 Dec 2009, 02:35

Re: Featured Posts not showing

Postby miguael » 11 Dec 2009, 05:53

My featured posts aren't showing as well... can you point me in the right direction? I picked a certain category, and I don't use the sticky posts. But still nothing shows up - just the empty "space" of the featured box.
Could that be a conflict because I am using WPMU?
Would be great to have a hint.
PS: Your theme is GREAT and I think just what I was searching for a long time and those big WPMU Projects! Thanks!
miguael
 
Posts: 63
Joined: 11 Dec 2009, 05:45

ALL posts are showing up as featured

Postby migf1 » 11 Dec 2009, 06:12

I have the kinda opposite problem. It shows all the posts in the featured area even when I do not mark them as sticky or using any featured image in them.

The same thing happens both in version 3.0.5 and 3.0.6: for 3.0.5 I tested it both with a clean install and via upgrading from 2.0.5, while for 3.0.6 I only tested it by upgrading from version 3.0.5

I'm using Wordpress 2.8.6

I'm supplying some screen shots of just one post which is not supposed to show up in the featured content area of the frontpage.

1. The global Featured Content settings of the theme
Image


2. The post with NO featured data attached to it
Image


3. The post shows up nevertheless in the featured content area in the frontpage
Image


Same thing happens to ALL my posts. Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance!

PS. For pages everything works good, using the "featured image" field.
Last edited by migf1 on 11 Dec 2009, 07:21, edited 2 times in total.
migf1
 
Posts: 50
Joined: 11 Nov 2009, 02:59

Re: Featured Posts not showing

Postby sayontan » 11 Dec 2009, 09:14

Owen and Miguael,
Can you provide the URLs for your sites?

Sayontan.
Sayontan Sinha | http://mynethome.net/blog | http://www.aquoid.com/news
I don't do freelance work (for Suffusion or otherwise), so please don't contact me for quotes or offers.
sayontan
Site Admin
 
Posts: 10168
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas

Re: Featured Posts not showing

Postby sayontan » 11 Dec 2009, 09:20

Migf1,
This is a bug. It seems like all categories are retrieved when none is selected. I will fix it.

Sayontan.
Sayontan Sinha | http://mynethome.net/blog | http://www.aquoid.com/news
I don't do freelance work (for Suffusion or otherwise), so please don't contact me for quotes or offers.
sayontan
Site Admin
 
Posts: 10168
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas

Next

Return to Support Requests

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], GregoryGoth and 8 guests

cron