[Solved] What going on with Google Translate Widget?

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
liaroms
Posts: 48
Joined: 11 Apr 2010, 04:55

[Solved] What going on with Google Translate Widget?

Post by liaroms » 24 Jul 2010, 05:51

It seems the Google Translate Widget has stopped working. Can anyone else Confirm this or is it only me.
Last edited by liaroms on 25 Jul 2010, 00:28, edited 1 time in total.

Dark_Fox28
Posts: 574
Joined: 26 Nov 2009, 08:40
Location: Scotland
Contact:

Re: What going on with Google Translate Widget?

Post by Dark_Fox28 » 24 Jul 2010, 05:52

Try clearing your browser cache and refreshing your page.

If that doesn't work please provide your URL so i can look at your site.

liaroms
Posts: 48
Joined: 11 Apr 2010, 04:55

Re: What going on with Google Translate Widget?

Post by liaroms » 24 Jul 2010, 14:59

I have already tried clearing the cache, disabled all plugins etc. The reason I was asking if it was happening to anyone else is it is happening on 2 of my sites on different domains.

www.liaroms.com

sayontan
Site Admin
Posts: 10210
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas
Contact:

Re: What going on with Google Translate Widget?

Post by sayontan » 24 Jul 2010, 18:51

I just translated your page to French - no issues there.

liaroms
Posts: 48
Joined: 11 Apr 2010, 04:55

Re: What going on with Google Translate Widget?

Post by liaroms » 25 Jul 2010, 00:27

Thanks, it's working now. It was something with my FireFox browser. After you said it was working I tried IE which I never use and it was working with that. Then I tried clearing all cache and history from FireFox but still could not get it to work. So I ended up upgrading FireFox and now it's working again.

Locked