I've gone mad - posts problem

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
irncru
Posts: 22
Joined: 19 Dec 2013, 06:20

I've gone mad - posts problem

Post by irncru » 06 May 2014, 14:02

Ok, so at some point I read up on how to remove dates stamps from all posts in a category, and managed to do it for one category. But now my problem is I want to reverse it but cannot for the life of me remember how I did it, and cannot find any trace of anything that could be making it happen. When I disable the child theme the dates don't reappear, so I'm guessing it must be something I've done to the original theme, though I'm sure I never did. There's no changes in my category.php file.
Basically I'm going crazy, would anyone be able to point me towards what to do to try and find what I did? Thanks

mbrsolution
Posts: 92
Joined: 01 Jan 2012, 15:58
Location: Australia
Contact:

Re: I've gone mad - posts problem

Post by mbrsolution » 06 May 2014, 19:57

Hi irncru, I think you are referring to the following viewtopic.php?f=4&t=30172

Kind regards

irncru
Posts: 22
Joined: 19 Dec 2013, 06:20

Re: I've gone mad - posts problem

Post by irncru » 07 May 2014, 05:27

I told you I've gone mad.

Thank you very much, I'm so sorry you had to do that for me.

Locked