Change 'Select Category' text in postform widget

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
Slowroll_TV
Posts: 9
Joined: 25 Sep 2014, 14:27

Change 'Select Category' text in postform widget

Post by Slowroll_TV » 24 Dec 2014, 02:26

Hello. I'm looking to change the text from 'Select Category' to 'Select Model' in the categories sidebar widget being used as a dropdown, since I use Model Names as categories.
Help?
Attachments
selectcategory01.jpg
selectcategory01.jpg (20.53 KiB) Viewed 1830 times

mbrsolution
Posts: 92
Joined: 01 Jan 2012, 15:58
Location: Australia
Contact:

Re: Change 'Select Category' text in postform widget

Post by mbrsolution » 24 Dec 2014, 15:56

Hi Slowroll_TV this is not a suffusion question. This is more of a WordPress question. Please check the following http://stackoverflow.com/questions/1407 ... -wordpress

The above is just one method of changing the default Category Drop down Name. There are also plugins you might like to use instead.

Regards

Slowroll_TV
Posts: 9
Joined: 25 Sep 2014, 14:27

Re: Change 'Select Category' text in postform widget

Post by Slowroll_TV » 24 Dec 2014, 18:29

Visited the link you provided, and their solution works great. Thanks for your help.

Locked