Error in code, slow loading

Reports about issues that you encounter in Photonic

Error in code, slow loading

Postby joerg.falch » 08 Sep 2011, 22:39

Hello,
just started to test Photonic with native wordpress gallery. Two Problems: the code for thumbnail size from the UI is wrong. thumbnail_width is inserted and the size is not changing. Ithink thumb_width is right, same with height. Second problem is, that side loading is very slow with a Photonic gallery on it, it takes a very long time until the thumbnails are loaded. Native wordpress gallery without photonic is loading very fast.

Here is a link: http://wordtest.falch-joerg.de/fotos/re ... enstrasse/
joerg.falch
 
Posts: 5
Joined: 02 Feb 2010, 01:45

Re: Error in code, slow loading

Postby sayontan » 09 Sep 2011, 08:27

Thanks for the report. I will fix the first problem.

For your second problem, your site didn't really load slowly for me, but I can see why it could get slow for others. Basically all the images that you have are quite big and I am loading the full size of the images. I will look into providing an option to load smaller image sizes so that the net page size comes down.
Sayontan Sinha | http://mynethome.net/blog | http://www.aquoid.com/news
I don't do freelance work (for Suffusion or otherwise), so please don't contact me for quotes or offers.
sayontan
Site Admin
 
Posts: 10168
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron