Search found 19 matches

by bwolf
17 Apr 2016, 16:13
Forum: Support Requests
Topic: Added SSL Cert. Now I get an error trying to login.
Replies: 0
Views: 2867

Added SSL Cert. Now I get an error trying to login.

I added an SSL cert to several sites. The ones that run suffusion as the theme give me this error when I try to login to the dashboard: Fatal error: Call to undefined function suffusion_document_header() in /home/pacwest/public_html/alcaloidetoxique.com/wp-content/themes/suffusion/header.php on line...
by bwolf
24 Mar 2015, 13:27
Forum: Bug Reports
Topic: Display issues
Replies: 2
Views: 10136

Re: Display issues

Found it. It was the Rapid Ranker plugin. Deleted it and did a dump of the browser cache but it didn't take. I optimized the database and then the theme snapped back to how it should display.
Thanks for the help,
B+
by bwolf
21 Mar 2015, 21:28
Forum: Bug Reports
Topic: Display issues
Replies: 2
Views: 10136

Display issues

I have several client sites that are all displaying strangley in Firefox, Safari, IE, and one in Torch. They all display fine in Chrome though. The site that is the worst is http://leavenotracecabin.com . The sidebar has dropped below the content and has multiple bullet mark illustrations running ac...
by bwolf
21 May 2014, 13:45
Forum: Bug Reports
Topic: header, background, and sidebar failure across multiple site
Replies: 9
Views: 15771

Re: header, background, and sidebar failure across multiple

Looks like the hang up was with Acunetix WP Security Version 4.0.3. Which I had not turned off before due to an ongoing breakin attempt, on one site, at the time I noticed the issues. Still waiting for feedback from Blogdefender over the 410 error.
by bwolf
21 May 2014, 12:22
Forum: Bug Reports
Topic: header, background, and sidebar failure across multiple site
Replies: 9
Views: 15771

Re: header, background, and sidebar failure across multiple

Okay, I'll talk to the guys that did the security system and see if they can help.
by bwolf
21 May 2014, 10:52
Forum: Bug Reports
Topic: header, background, and sidebar failure across multiple site
Replies: 9
Views: 15771

Re: header, background, and sidebar failure across multiple

Yes, since I instituted a new security system I have been getting the 401 error. I have not had time to figure out why at the moment. The cron job addressing that shows up seems to have something to do with backupbuddy (I think) and I have been getting that since I installed backupbuddy years ago.
by bwolf
21 May 2014, 10:04
Forum: Bug Reports
Topic: header, background, and sidebar failure across multiple site
Replies: 9
Views: 15771

Re: header, background, and sidebar failure across multiple

Server (hostgator) updated PHP to the latest version a few weeks back, I didn't notice any issues at that time. I also already read the topic you posted, the background issue seems to be resolved now.
by bwolf
21 May 2014, 09:35
Forum: Bug Reports
Topic: header, background, and sidebar failure across multiple site
Replies: 9
Views: 15771

header, background, and sidebar failure across multiple site

Several of my Suffusion themes for multiple websites have all broken (but not all). The headers won't display correctly anymore, background color is dark grey and can't be changed, and the sidebar is flush left and below the mainbody. Also, turning off all the plugins has absolutely no effect. This ...
by bwolf
23 Dec 2013, 11:37
Forum: Bug Reports
Topic: Found new conflict with Plugin: Acunetix WP Security
Replies: 1
Views: 3451

Found new conflict with Plugin: Acunetix WP Security

Seems when this plugin is active it forces the sidebar to drop below the main body on all pages. I hope there will be a fix in the near future as I use this with other stuff to secure my sites.
by bwolf
25 Oct 2013, 14:37
Forum: Bug Reports
Topic: Menu showing in wrong place after WP update
Replies: 6
Views: 9730

Menu showing in wrong place after WP update

I have a menu that now shows in the Menu Bar below the Header that should not be active. I have the latest version of WP 3.7 and Suffusion 4.4.7. I have already tested for plugin conflicts & checked menu settings. Here is a screen shot: https://www.diigo.com/item/image/4aw6p/xk9h