Search found 6 matches

by kjersti
24 Jan 2013, 16:35
Forum: Support Requests
Topic: Front page problems in IE
Replies: 0
Views: 1226

Front page problems in IE

When viewing in IE my blog ( http://www.isandikonsept.com ) shows an "old" version of the front page, i.e. an old header, and also the top wide widget area does not display properly, only part of it, and displays the wrong gallery. the blog works fine in Firefox and Safari, and also shows the correc...
by kjersti
22 Jan 2013, 01:52
Forum: Translations
Topic: Translation using Codestyling Localization plugin
Replies: 1
Views: 13494

Translation using Codestyling Localization plugin

I want to translate your great theme into Norwegian, using the Codestyling Localization plugin, but I get this warning message: "Loading Issue: Author is using load_textdomain instead of load_theme_textdomain or load_child_theme_textdomain function. This may break behavior of WordPress, because some...
by kjersti
03 Sep 2012, 02:24
Forum: Support Requests
Topic: Link missing in Mosaic view
Replies: 1
Views: 1399

Re: Link missing in Mosaic view

I found out that by disabling the zooming-option it works perfectly. :D
by kjersti
03 Sep 2012, 02:16
Forum: Support Requests
Topic: Link missing in Mosaic view
Replies: 1
Views: 1399

Link missing in Mosaic view

I have chosen Mosaic view for Category views, but the links to the actual posts are missing - nothing happens when clicking the thumbnails/post titles. (tested in Safari and Firefox)

http://www.isandikonsept.com/topics/isandi-blogg
by kjersti
25 Aug 2012, 10:26
Forum: Support Requests
Topic: Widget areas & some existing widgets seems "dead"
Replies: 2
Views: 1584

Re: Widget areas & some existing widgets seems "dead"

:) Thanks, it worked. Seems that FB-plugins are causing trouble.
by kjersti
25 Aug 2012, 05:17
Forum: Support Requests
Topic: Widget areas & some existing widgets seems "dead"
Replies: 2
Views: 1584

Widget areas & some existing widgets seems "dead"

I recently changed my wordpress theme to Suffusion, and very pleased with the theme - best I have found!! However, all the widgets areas seems "dead" - I cannot move any widgets to them, expand with drop-down etc. Only the default one works, inherited from previous theme. Also - in this default one ...