Search found 7 matches

by chipmunk
05 Dec 2015, 23:58
Forum: Support Requests
Topic: "History" and border across post bottoms
Replies: 4
Views: 1974

Re: "History" and border across post bottoms

Thank you! I'm so sorry to have bothered you with something that turned out to be a plugin issue. I'd thought, partly, that I might have inadvertently done something in the settings or something. I really do appreciate the quick help. Thanks again to both of you!
by chipmunk
05 Dec 2015, 18:38
Forum: Support Requests
Topic: "History" and border across post bottoms
Replies: 4
Views: 1974

Re: "History" and border across post bottoms

Thanks Colin. There's an example here if you scroll down to the bottom of the post, before the comments: http://paperchipmunk.com/?p=4348 I did disable some plugins that I thought might have been a problem, but it didn't make a difference. I really appreciate any suggestions! This just started -- it...
by chipmunk
05 Dec 2015, 04:42
Forum: Support Requests
Topic: "History" and border across post bottoms
Replies: 4
Views: 1974

"History" and border across post bottoms

Hi, Please forgive me if this has already come up, but I've been searching and haven't been able to find an answer for a problem that started after upgrading. On the bottom of all of my posts, between the post and the comments, is now a header that says "History," along with a border running across ...
by chipmunk
04 Aug 2014, 18:51
Forum: Bug Reports
Topic: All styling, banner, etc suddenly gone
Replies: 3
Views: 6649

Re: All styling, banner, etc suddenly gone

Thanks for your response. I certainly did not "delete all theme options." I hadn't even been working on the blog in the last day or so. My hosting company has not been able to restore the backup. They claim the database is in a form that can't be accessed. This has never happened before. All rather ...
by chipmunk
04 Aug 2014, 17:39
Forum: Bug Reports
Topic: All styling, banner, etc suddenly gone
Replies: 3
Views: 6649

Re: All styling, banner, etc suddenly gone

I called my hosting company. It doesn't seem that the site was hacked, and they are going to restore it from a backup. But I'm really curious if anyone else has had a problem like this?
by chipmunk
04 Aug 2014, 16:59
Forum: Bug Reports
Topic: All styling, banner, etc suddenly gone
Replies: 3
Views: 6649

All styling, banner, etc suddenly gone

Went to my Suffusion-based site today, http://www.paperchipmunk.com, and found that my banner graphic no longer exists, my menus are gone, and, in fact, about the only customized thing still there is the background color. Every other display option, style, color, etc seems to have been set back to d...
by chipmunk
23 Mar 2013, 22:33
Forum: Bug Reports
Topic: edit posts
Replies: 3
Views: 2396

Re: edit posts

I was having exactly the same problem. If it helps anyone, it turned out the culprit was the YouTube embed plus plug-in. Deactivated that, and now all seems to be working again.