Search found 16 matches

by mustforward
31 Oct 2014, 05:00
Forum: Bug Reports
Topic: "select the menu to edit" missing after upgrade
Replies: 1
Views: 6686

"select the menu to edit" missing after upgrade

Hi, "select the menu to edit" under Appearance/Menu is missing after upgraded to Wordpress 4.0 and Suffusion 4.4.7. Now I can't edit the menus. Could you advise? Site: ElaineR.com Thank you.
by mustforward
13 Oct 2013, 03:22
Forum: Support Requests
Topic: Title not showing in browser
Replies: 4
Views: 2003

Re: Title not showing in browser

Actually, no bother. I just noticed that after I moved the <head> to the right position. It's working perfectly now. Many thanks.

Cheers.
by mustforward
13 Oct 2013, 03:11
Forum: Support Requests
Topic: Title not showing in browser
Replies: 4
Views: 2003

Re: Title not showing in browser

Thanks for your reply. Where can I get the original head.php codes? Really appreciate it.
by mustforward
13 Oct 2013, 01:35
Forum: Support Requests
Topic: Title not showing in browser
Replies: 4
Views: 2003

Title not showing in browser

Hi, my site title is not showing in browsers. Tried activated and deactivated SEO plugins. The situation won't help. I had not noticed for a while. So not sure when did it start to happen. I added Google adsense codes recently (see below). Not sure if that's causing the problem. If you look at the s...
by mustforward
21 Feb 2012, 14:26
Forum: Support Requests
Topic: Disaster! After automatic upgrade to 4.0.0 site disappeared
Replies: 3
Views: 1720

Re: Disaster! After automatic upgrade to 4.0.0 site disappea

Thank you for all for your advice. Really appreciate that. Had a chat with my hosting company. The problem is I upgraded the theme before I upgraded Wordpress version. I was using a rather old wordpress version. That crashed it. Bluehost is going to restore my site for me to yesterday's situation. N...
by mustforward
21 Feb 2012, 12:25
Forum: Bug Reports
Topic: Auto thumbnail appears in some not all
Replies: 19
Views: 7798

Re: Auto thumbnail appears in some not all

As suggested, I upgraded to the new template. But my site totally disappeared. Can anyone help? Thanks. Disaster! After automatic upgrade to 4.0.0 site disappeared Postby mustforward » 21 Feb 2012, 20:17 Hi, I need urgent assistance here. I have just clicked the automatic upgrade button from my olde...
by mustforward
21 Feb 2012, 12:17
Forum: Support Requests
Topic: Disaster! After automatic upgrade to 4.0.0 site disappeared
Replies: 3
Views: 1720

Disaster! After automatic upgrade to 4.0.0 site disappeared

Hi, I need urgent assistance here. I have just clicked the automatic upgrade button from my older version (I think it's 3.4) to 4.0.0. The installation was successful. I got the message from Admin. But when I went to check my site and it's totally blank. I cant even log in to the admin anymore. Plea...
by mustforward
21 Dec 2011, 10:01
Forum: Bug Reports
Topic: Auto thumbnail appears in some not all
Replies: 19
Views: 7798

Re: Auto thumbnail appears in some not all

Hi sayontan, I have tried all you suggested: save Magazine and Layout. The thumbnail is still not showing, only a text link. I am using Suffusion 3.7.3. My site: http://www.mustforward.com

Thank you.
by mustforward
11 Dec 2011, 10:16
Forum: Bug Reports
Topic: Auto thumbnail appears in some not all
Replies: 19
Views: 7798

Re: Auto thumbnail appears in some not all

Hi, the thumbnails are not working again:http://www.mustforward.com. I don't know if you can help. Thank you.
by mustforward
05 Mar 2011, 06:35
Forum: Bug Reports
Topic: Auto thumbnail appears in some not all
Replies: 19
Views: 7798

Re: Auto thumbnail appears in some not all

Brilliant. Many thanks.

A bit daft - I did my sincere donation to you. Thanks for all your effort to upkeep such a wonderful theme.