Search found 574 matches

by Dark_Fox28
14 Apr 2011, 14:26
Forum: Support Requests
Topic: images not appearing in explorer
Replies: 9
Views: 2953

Re: images not appearing in explorer

Just tried that but alas, still no pics on some pages. Sigh. Might be a plugin issue, try disabling the plugins you are using and see if the pics return, if they do then try enabling them one by one until you find the plugin culprit. Are you using a cache plugin, clear the cache and try looking at ...
by Dark_Fox28
14 Apr 2011, 14:18
Forum: Support Requests
Topic: Placing Adsense Unit Below Page Navigation
Replies: 3
Views: 2053

Re: Placing Adsense Unit Below Page Navigation

Did you switch on the header avove footer in Suffusion Options - Sidebar Configuration and Wudget Area Above Footer. ? You can try the short-codes for adsense content for what you want to do. see the link below for more information. http://www.aquoid.com/news/2010/09/wordpress-short-codes-in-suffusi...
by Dark_Fox28
14 Apr 2011, 14:13
Forum: Support Requests
Topic: Downloading the theme.
Replies: 1
Views: 1378

Re: Downloading the theme.

Hello, I am trying to download the theme, either from your site, the Wordpress site, or within the console, but all three state that the links are broken and cant be found. Are you still offering the download or didnt I read the forum correct? Greetings, Robert. Just checked wordpress and they do s...
by Dark_Fox28
14 Apr 2011, 14:07
Forum: Support Requests
Topic: images not appearing in explorer
Replies: 9
Views: 2953

Re: images not appearing in explorer

Thanks - I will fix the links. Any way around IE8 issue ? Cheers Deb Very hard for me to say more as i cannot see an issue and because i'm not able to rollback to version 8 of I.E. i can't check this out for you. Have you tried switching on I.E 7 compatibility mode in Suffusion Options - Back End S...
by Dark_Fox28
14 Apr 2011, 12:58
Forum: Support Requests
Topic: images not appearing in explorer
Replies: 9
Views: 2953

Re: images not appearing in explorer

Hi, I Love your theme - thankyou ! http://jonkahra.com The images work in firefox, but some seem to disappear in IE8. Please help Thanks Deb I'm seeing the image of the dogs in both Firefox and Internet Explorer 9. Maybe javascript is disabled in the options of I.E. and thats why you cannot see it ...
by Dark_Fox28
13 Apr 2011, 09:22
Forum: Support Requests
Topic: excerpts
Replies: 4
Views: 1983

Re: excerpts

@ Dark_Fox28 Could you please let me know in which file should I be adding that "insert more tag" and also if I change in the suffusion files, what happens when I upgrade to the next version, won't it revert back to the default?? Oh it's not a file, you would do this with the latest post using your...
by Dark_Fox28
13 Apr 2011, 00:03
Forum: Support Requests
Topic: Please Help!!
Replies: 3
Views: 1730

Re: link color

If i'm reading correctly then try Suffusion Options - Theme Skinning and Body Fonts, that might work.
by Dark_Fox28
12 Apr 2011, 23:16
Forum: Support Requests
Topic: Remove theme signature
Replies: 2
Views: 2363

Re: Remove theme signature

Can the Suffusion theme signature on my site be removed? How? Thanks Do you mean the link at the bottom right of the screen, if so then yes i believe it could be removed if you want to edit files, it would come back when you upgrade though, personally i feel that Sayontan is helpful with his time o...
by Dark_Fox28
12 Apr 2011, 23:09
Forum: Support Requests
Topic: Suffusion with wp-property plugin problem
Replies: 2
Views: 1687

Re: Suffusion with wp-property plugin problem

I think its a conflict with one of your plugins, have you tried disabling all plugins and seeing if it is fixed, try that and enable the plugins one at a time to see which one is the problem, that's assuming i am right, if i'm wrong then Sayontan can help you out more. The WC3 validation service mig...
by Dark_Fox28
12 Apr 2011, 22:08
Forum: Support Requests
Topic: Keep main navigation bar from "wrapping"
Replies: 3
Views: 2093

Re: Keep main navigation bar from "wrapping"

Just had a quick look, works fine in Internet Explorer 9 but is showing the problem in Google Chrome, Safari and Firefox, i haven't tested Opera, should there be some widgets to the right side, its blank there. Maybe Sayontan can help you with this one, i have links across the same area and my site ...