Search found 49 matches

by ekothari
28 Aug 2012, 02:16
Forum: Bug Reports
Topic: Header foreground image not showing on firefox
Replies: 4
Views: 3535

Re: Header foreground image not showing on firefox

I have put both foreground and back ground as 1 image, and its working now.
Thanks.
Ekta
by ekothari
27 Aug 2012, 23:49
Forum: Bug Reports
Topic: Header foreground image not showing on firefox
Replies: 4
Views: 3535

Re: Header foreground image not showing on firefox

Thanks strange - this link works on my safari.
by ekothari
27 Aug 2012, 21:47
Forum: Bug Reports
Topic: Header foreground image not showing on firefox
Replies: 4
Views: 3535

Header foreground image not showing on firefox

Hi
I have added a background logo and a foreground image on my header. It shows fine on my safari, but on firefox, the foreground image goes missing.
Please have a look - http://www.SwitchON.org.in.
Thanking in advance for your help.
Regards
Ekta
by ekothari
25 Aug 2012, 02:17
Forum: Support Requests
Topic: Slider on all posts
Replies: 4
Views: 2281

Re: Slider on all posts

Dear Sayontan
I have posted the featured content in my widget area below header, but for some reason it is not visible/active. Am I missing something?
My website - www.SwitchON.org.in
Regards
Ekta
by ekothari
23 Aug 2012, 21:24
Forum: Support Requests
Topic: Blog Features missing
Replies: 3
Views: 2140

Re: Blog Features missing

Thanks all
Fixed:-)
by ekothari
23 Aug 2012, 07:27
Forum: Support Requests
Topic: Blog Features missing
Replies: 3
Views: 2140

Blog Features missing

Hi I recently changed to Suffusion to 4.0.6 and I cant seem to find the option for Blog features (from the 'How to create navigation bar' flash video). I have options for Introduction, skinning, layout, typography, sidebar, other graphical elements, backend, templates and custom types - all of them ...
by ekothari
21 Oct 2010, 00:16
Forum: Bug Reports
Topic: thumbnail pics missing - Urgent
Replies: 5
Views: 3081

Re: thumbnail pics missing - Urgent

Thanks for the tip
Looks like my images are there - they are visible in the post... but something about the thumbnail thats creating the problem - its not getting stored at the right place or something...
Can i reinstall the entire suffusion - think that might help?
by ekothari
19 Oct 2010, 09:53
Forum: Bug Reports
Topic: thumbnail pics missing - Urgent
Replies: 5
Views: 3081

Re: thumbnail pics missing - Urgent

Tried that, Didn't work...
Aparently my webhost just told me that their server had crashed, and some files might have gone missing. Could that be the problem - and which files should I try restoring?
by ekothari
18 Oct 2010, 12:25
Forum: Bug Reports
Topic: thumbnail pics missing - Urgent
Replies: 5
Views: 3081

thumbnail pics missing - Urgent

Hi,
Please have a look at my website link - http://onergy.in/category/headlines/
All the thumbnail pics are missing and I have no clue whats wrong.
Please help!
Regards,
Ekta
by ekothari
13 Jul 2010, 22:49
Forum: Bug Reports
Topic: featured content widget not working
Replies: 2
Views: 2161

Re: featured content widget not working

Thanks for the help:-)