Search found 49 matches

by ekothari
17 Feb 2010, 02:37
Forum: Bug Reports
Topic: Featured Content Widget shows a blank
Replies: 8
Views: 6377

Featured Content Widget shows a blank

Hi,
I have added a featured content widget on my website - environmentpress.in (top right) and it shows a blank :(
I have added the category ids - 52, 1 but it doesn't help...
Please help.
Thanks,
Ekta
by ekothari
17 Feb 2010, 02:34
Forum: Bug Reports
Topic: Thumbnails pic unavailable after upgrade
Replies: 7
Views: 6562

Re: Thumbnails pic unavailable after upgrade

Thanks,
Its working now!
by ekothari
16 Feb 2010, 22:11
Forum: Bug Reports
Topic: Wordpress and website crashed after upgrade
Replies: 2
Views: 2802

Re: Wordpress and website crashed after upgrade

Thanks so much for your quick response!
Its working now..:-)
You guys are totally amazing with your support!
Cheers,
Ekta
by ekothari
16 Feb 2010, 21:45
Forum: Bug Reports
Topic: Wordpress and website crashed after upgrade
Replies: 2
Views: 2802

Wordpress and website crashed after upgrade

Hi, After I upgraded to the latest version, for a few hours all seemed to work fine, and then suddenly last evening, my website, admin, everything crashed. Now I just get a blank wether I open my website or wordpress admin at EnvironmentPress.in I checked others have faced a similar problem before, ...
by ekothari
16 Feb 2010, 05:56
Forum: Bug Reports
Topic: Thumbnails pic unavailable after upgrade
Replies: 7
Views: 6562

Re: Thumbnails pic unavailable after upgrade

Thanks for your super quick response... Will wait for Sayontan's reply...
by ekothari
16 Feb 2010, 05:46
Forum: Bug Reports
Topic: Thumbnails pic unavailable after upgrade
Replies: 7
Views: 6562

Re: Thumbnails pic unavailable after upgrade

My flickr seems to be working fine on the individual posts section - http://environmentpress.in/2010/01/my-little-green-room/ and the flickr settings also are the same... its only the magazine template and the thumbnails where this problem is happening. And when I try to open the thumbnail pics in a...
by ekothari
16 Feb 2010, 02:44
Forum: Bug Reports
Topic: Thumbnails pic unavailable after upgrade
Replies: 1
Views: 2210

Thumbnails pic unavailable after upgrade

Hi,
I just upgraded to the latest version of suffusion, and though everything else seems to be working fine, my thumbnail pictures seem to have disappeared.
Heres my website address - www.environmentpress.in
Thanks,
Ekta
by ekothari
16 Feb 2010, 02:30
Forum: Bug Reports
Topic: Thumbnails pic unavailable after upgrade
Replies: 7
Views: 6562

Thumbnails pic unavailable after upgrade

Hi,
I just upgraded to the latest version of suffusion, and though everything else seems to be working fine, my thumbnail pictures seem to have disappeared.
Heres my website address - www.environmentpress.in
Thanks,
Ekta
by ekothari
14 Feb 2010, 00:00
Forum: Support Requests
Topic: Featured Images not repeating
Replies: 4
Views: 2841

Featured Images not repeating

Do I need to make the changes in featured-posts.php? And what do I change it to?? I think this might be the code... is it? if ($suf_featured_excerpt_type != 'none') { $ret .= "<div class=\"$excerpt_position\">"; $ret .= "<p>"; $ret .= "<a href=\"".get_permalink($post->ID)."\">"; if ($suf_featured_ex...
by ekothari
13 Feb 2010, 23:27
Forum: Support Requests
Topic: Featured Images not repeating
Replies: 4
Views: 2841

Re: Featured Images not repeating

I changed the duration of transition, and now it seems to be working fine!
Thanks...
Are there any possibilities of removing the link from the images in the featured post???