Header not showing

Reports about issues that you encounter in Suffusion
Forum rules
1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Post Reply
pennardesign
Posts: 19
Joined: 16 May 2010, 12:00

Header not showing

Post by pennardesign » 13 Apr 2016, 08:15

Something strange has happened overnight! The header image is no longer showing on: www.macs.uk.net this happened overnight and I have since updates to WP4.5, is there anyone on here that has had similar problems? I have tried deleting the image and uploading a new one but it still does not show.

Colin
Posts: 5046
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: Header not showing

Post by Colin » 13 Apr 2016, 08:19

Where have you set the header image? Foreground, Background or in the Customiser as I can't see it mentioned anywhere in your page code.

pennardesign
Posts: 19
Joined: 16 May 2010, 12:00

Re: Header not showing

Post by pennardesign » 13 Apr 2016, 08:23

Its set in the 'Skinning' under Header Background Image. The image is here: http://www.macs.uk.net/wp-content/uploa ... der5-1.png

Colin
Posts: 5046
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: Header not showing

Post by Colin » 13 Apr 2016, 10:47

I have no idea why this is happening, it may be a plugin conflict. I don't have the issue with any of my sites.

A way of putting this right without finding the cause of the problem is to add the following to Suffusion Options > Backend > Custom Includes > Custom Styles

Code: Select all

#header {
  background-image: url("http://www.macs.uk.net/wp-content/uploads/NewHeader5-1.png");
  background-repeat: no-repeat;
  min-height: 130px;
 }

pennardesign
Posts: 19
Joined: 16 May 2010, 12:00

Re: Header not showing

Post by pennardesign » 13 Apr 2016, 13:20

Colin

Thank you so much for the help - I had disable almost all the plug ins as well. It only happen over night.

Brian

Colin
Posts: 5046
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: Header not showing

Post by Colin » 13 Apr 2016, 23:33

Brian

Probably the plugins aren't yet 4.5 compatible. This is a disadvantage of being an early adopter of new WP versions.

Post Reply