Issues creating new posts with WP 4.6

Reports about issues that you encounter in Suffusion. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is being officially closed with effect from 3rd February 2019. Future support requests can be posted on the GitHub page at https://github.com/sayontan/suffusion/issues.
Locked
mtd
Posts: 1
Joined: 05 Sep 2016, 23:13

Issues creating new posts with WP 4.6

Post by mtd » 05 Sep 2016, 23:20

I run two WP blogs, one with the Twenty Ten theme and one with Suffusion. The Twenty Ten theme is fine since the 4.6 update, but on my Suffusion site, none of the buttons in my New Post window work. There are no buttons in the Text window for italics, bold, links etc, I can't switch between Visual and Text, the Add Media button doesn't work, basically I've lost all the functionality when creating a new post. I've tried this in Chrome and Safari, it is the same in both, and I can only assume it's Suffusion related, as the Twenty Ten theme works fine. Can anyone help me?

Thanks.

Colin
Posts: 5066
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: Issues creating new posts with WP 4.6

Post by Colin » 06 Sep 2016, 02:17

There is no problem with Suffusion and WP 4.6 so it is something unique to your install.

Try the usual WP fault finding of disabling all plugins first and then see. If that doesn't work try a fresh download and reinstall Suffusion.

mbrsolution
Posts: 92
Joined: 01 Jan 2012, 15:58
Location: Australia
Contact:

Re: Issues creating new posts with WP 4.6

Post by mbrsolution » 07 Sep 2016, 20:05

@mtd, I can confirm that Suffusion is working with WordPress 4.6.1 and also with WordPress 4.7 Alpha. In both case it displays correctly on the front end and I am able to save changes made on the backend. I have not done a thorough test of all the features in Suffusion because that would be a nightmare :D but so far it is working well.

Kind regards

Locked