buttons under the title not appearing

Reports about issues that you encounter in Suffusion. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is being officially closed with effect from 3rd February 2019. Future support requests can be posted on the GitHub page at https://github.com/sayontan/suffusion/issues.
Locked
S&P500daytrading
Posts: 4
Joined: 30 Nov 2009, 15:51
Location: Http://www.tradingonlinemadeeasy.com
Contact:

buttons under the title not appearing

Post by S&P500daytrading » 20 Dec 2009, 13:52

Hi,
upgraded to your new version and the page tabs have disappeared on the home page, http://www.moneymakeredge.com/blog/
they come up on other pages http://www.moneymakeredge.com/blog/sp-5 ... r-18-2009/ but not the home page.

I read through the settings section many times, yet keep missing something.
Can you please tell me what I have done.

The pages tab under the header looks great and adds so much functionality.
thank you for your help.
Joel

sayontan
Site Admin
Posts: 10210
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas
Contact:

Re: buttons under the title not appearing

Post by sayontan » 20 Dec 2009, 14:27

Not sure what you are referring to - I see it under both these pages.

rayjayks
Posts: 13
Joined: 30 Dec 2009, 20:28
Contact:

Re: buttons under the title not appearing

Post by rayjayks » 22 Jan 2010, 14:09

I am having a similar problem in IE6 (Yes my workplace still uses this on XP platform - ick!). I have a static homepage, and am using some transparency tweeks in the theme's Custom CSS options (I made the opacity = 90 for the wrapper).

When the page initially loads the navigation buttons appear, but then disappear leaving only the background behind the "holes" where the buttons were. I will try a few other things when I get home later today (requires me to take my work laptop home with me - I have banned IE6 from all of my home computers!), and report back here if I find out anything.

sayontan
Site Admin
Posts: 10210
Joined: 15 Sep 2009, 16:39
Location: Houston, Texas
Contact:

Re: buttons under the title not appearing

Post by sayontan » 22 Jan 2010, 14:26

Your opacity is the problem, though I am not sure how to fix it for IE6.
I would suggest using a small 2x2 px transparent gif with this opacity and using that as a background image for your wrapper. That way you wouldn't face this issue.

rayjayks
Posts: 13
Joined: 30 Dec 2009, 20:28
Contact:

Re: buttons under the title not appearing

Post by rayjayks » 22 Jan 2010, 18:20

I suspected that the opacity was the problem. I will try the workaround you suggested, and report back findings to this thread.

Locked