Featured Images: does not work at all with IE8

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
MilleSabords
Posts: 20
Joined: 18 Dec 2009, 15:18

Featured Images: does not work at all with IE8

Post by MilleSabords » 23 Jul 2012, 06:57

Hello,
I'm trying to rebuild my photoblog with Suffusion. I want to use 1 image = 1 post (image template), mosaic template for the category views, and a slider on the frontpage. My pictures are uplaoded in the media Library at 1500x1000 format, an attach to the post with the WP native featured image.
The site is here : http://photoblog.millesabords.net. Click on a slide to go to the post. Go to Portfolio to browse Category.
The layout width is Fluid, min 350px, max 1050px
The horozontal images should be displayed 1000px x 666 px on wild screens and lower on small screens
I encout a big problem: in IE8, images are not displayed in the posts (OK in the front slide) . I dont understand why.
and smaller problems , as different behaviour for images in chrome and firefox:
when i reduce window size, in chrome, the images are proportionally reduced, in firefox, only the width is reduce, which cuts the photo.
Post sample: http://photoblog.millesabords.net/la-clef-du-bonheur/ but it's the same with all.

I've try to play with all the settings in Layout: Excerpt / List / Tile / Mosaic / Full, Thumbnail settings and also Miscellaneous/Image Aspect Ratio to solve the problems, without success.
Any help is welcome. Thanks. Alain.

Locked