Flicker stream showing up even though set specified.

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
estabueno
Posts: 1
Joined: 13 Jan 2015, 01:01

Flicker stream showing up even though set specified.

Post by estabueno » 13 Jan 2015, 01:08

I have a photography site with pages linked to corresponding photo sets on flickr ie; Sports set on flickr --> Sports page on the site etc/. I am using the following short code (view id is different on each page according to the sets id)

[gallery type='flickr' user_id='129565197@N05' view='72157647946190123']

All I get though is the photosetream on each and every page. I am totally unable to get just the set.

Has anyone come across an issue like this or able to help at all?

Cheers

Locked