Photosets do not open properly

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
fapapucs
Posts: 1
Joined: 15 Mar 2015, 23:42

Photosets do not open properly

Post by fapapucs » 15 Mar 2015, 23:52

Using Photonic for the first time ever, in combination with iFeature5 theme on WP 4.1.1.

Not an expert on any of those tools. I've spent a couple of hours trying to configure the flickr albums I want to bring under my blog.
Here's the link: http://www.merenyi.com/gallery/

They appear nicely on the page in rows of 5 sets in a row.

BUT: when I click on the set, it doesn't open properly.
Issues:
1. I see only a few of the photos (some of my sets have more than 300 photos).
2. Photos open under the set, but not in the middle of the page, so if I click a set in the right column, I see only 1 or 2 columns of photos thumbnails underneath
3. Can't click on photos to view them in popup slideshow. When I click on a photo thumbnail it just closes the open set.

WHAT ON EARTH am I doing wrong???

Locked