CSS Lost When Paging

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
davepaulson
Posts: 3
Joined: 14 Jun 2013, 14:43

CSS Lost When Paging

Post by davepaulson » 29 Aug 2018, 16:42

My site, www.thinkersjam.com, is working fine with Suffusion, except whenever attempting to page through content. For example, the homepage displays 3 posts with an "Older Entries" link at the bottom of the page. If you click on the "Older Entries" link, you are taken to the right post, but there's no CSS. The same thing happens when using the Search function and trying to goto "Older Entries." I also tried using the alternative navigation, where it lists page numbers, and that gave the same results. If you inspect the page after clicking "Older Entries," there is no CSS associated with it; just the "background" settings from the index or search page.

Is there a setting or something? Any ideas?

Thanks,
Dave

Colin
Posts: 5066
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: CSS Lost When Paging

Post by Colin » 29 Aug 2018, 22:44

The first thing with any problem like this is to disable all plugins and see if the problem goes away. If it does re-enable one by one until the problem reappears. If that doesn't work come back and we will suggest the next steps.

Locked