Custom Post Type template no longer recognized

General questions pertaining to how certain issues can be resolved. This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.
Forum rules
This forum is closed with effect from February 2019. Please post future requests on https://github.com/sayontan/suffusion.

1. No offensive language and no mocking
2. Please do a thorough search before you post something. Trust us, there is a high probability that the question you are asking has been asked previously.
3. No soliciting. You cannot post here soliciting bids for people offer you quotes, or even offer money to people for some work. You will be moderated if you do so. If you are looking for help, please post your request on http://jobs.wordpress.net or http://codepoet.com
4. Please be reasonable. You are getting software and support. For free. Complicated requests from a general purpose theme are not welcome and some volunteers might lose patience with you.
5. Please do your due diligence. If you posted a query and we answered with a link, take the trouble to go through the link contents.
6. Please post with complete information. Requests for help MUST be accompanied with your URL, particularly if you are asking something like "Why am I seeing a blank space?"
Locked
andersonmultimedia
Posts: 111
Joined: 05 Sep 2011, 20:10
Location: Pennsylvania, USA

Custom Post Type template no longer recognized

Post by andersonmultimedia » 08 Sep 2018, 03:45

Hello. I've been running Suffusion in a site since 2013. Somewhere along the way, possibly after recently upgrading to Suffusion 4.5.1, a single page template for a custom post type stopped being recognized. It's named like single-my_custom_post_type.php however the single pages of my custom post type are not picking up this template by default anymore. Any suggestions? Thank you.

Colin
Posts: 5066
Joined: 27 Oct 2009, 10:46

Re: Custom Post Type template no longer recognized

Post by Colin » 08 Sep 2018, 22:59

This is an odd problem that I have not come across. I have exactly the same thing on one of my sites and no problem with the custom template I am running the latest version from here on the forum v4.5.4

andersonmultimedia
Posts: 111
Joined: 05 Sep 2011, 20:10
Location: Pennsylvania, USA

Re: Custom Post Type template no longer recognized

Post by andersonmultimedia » 12 Sep 2018, 07:15

My apologies. I've been looking looking at a taxonomy page on the front-end, and not a single page of my CPT.

single-MyCPT-page.php template is (and always was) functioning properly.

Locked